dijous, 20 d’octubre del 2016

EL MAPA DE LA TESTUDO ORIENTACIÓ

Bona tarda orientadors!

En aquest enllaç trobareu un document descriptiu del primer mapa d'orientació de la nostra cursa:


EL MAPA DE LA TESTUDO ORIENTACIÓ


Aquest document es molt important per l'orientador ja que s'hi expliquen les característiques del terreny i els criteris utilitzats a l'hora de dibuixar el mapa, dos factors claus que poden marcar la diferencia a l'hora de trobar les vostres balises.

Hem intentat utilitzar un llenguatge planer i entenedor per a qualsevol nivell, no obstant, si teniu algun dubte no us el quedeu, plantegeu-nos-el.

Sorpresos per la poca participació d'equips de la comarca i rodalies, i atribuint-ho al respecte del principiant, que mai a participat en una cursa d'orientació... Us proposem un entrenament de 1hora, en un terreny fora del mapa (per no donar avantatges), un terreny d'unes característiques semblants. Mes fàcil no us ho podem deixar per que perdeu la por, us invitem aquest dissabte a les 11h del matí a practicar amb un mapa de petites dimensions. Buscarem balises durant 1hora, per tal de que comproveu amb les vostres carns lo divertit i reconfortant que és reconèixer sobre el terreny tota la informació que hi ha en un mapa.

Per tal d'imprimir els mapes necessaris, necessitem que confirmeu l'assistència al entrenament al nostre correu : raidilercavo@gmail.com

Veïns del Priorat i rodalies, amb aquest document descriptiu i amb l'entrenament que us proposem ho teniu xupat per perdre la por i apuntar-vos a la nostra cursa!!! 

Salut 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada